събота, 3 януари 2015 г.

Защо да изберем DXN кафе с ганодерма (рейши, лингжи)?

Защо да изберем DXN кафе с ганодерма (рейши)

Лингжи – кафе с ганодерма вече 21 години е на световния пазар. От 5 години тази чудесна ежедневна напитка е на европейския пазар и от 2 години и у нас.
Лингжи съчетава кафе с Ганодерма луцидум (вид витална гъба по-хранителна от женшен, известна като "Кралят на билките", „Императорска гъба“ Ганодерма луцидум носи красиво име на български език – Богородична ръчица).
Лингжи - кафето с ганодерма може да помогне на потребителите да постигнат физическо и психическо здраве. Освен това, ароматът е по-привлекателен.

Какви са ползите за здравето от Лингжи – кафе с ганодерма?
Ганодерма лицидум подобрява имунитета и функциите на черния дроб, благодарение на полизахариди, тритерпени, както и други биологично активни съединения, изолирани от плодни тела и мицели на тази гъба. Позната като адаптоген, антиалерген и антихипертензив поради наличието на тритерпени. Отделно от тези свойства, ганодерма е установено, че има противовъзпалително, антивирусно, анти-паразитно, анти-гъбично, антидиабетно, анти-хипотензивно и защитно на черния дроб действие. Също така е установено, че инхибира тромбоцитната агрегация, и за понижаване на кръвното налягане, холестерола и кръвната захар.
Поради тези свойства, ганодерма се разглежда като стабилизатор кръвно налягане, антиоксидант, аналгетик, тоник за бъбреците и нервите. Тя е била използвана за превенция на бронхит и сърдечно-съдовата система, и за лечение на високи нива на триглицеридите, високо кръвно налягане, хепатит, алергии, за подпомагане химио- и лъчетерапия, за подпомагане при ХИВ, и дори за умора и височинна болест. Ефективна при ракови заболявания и тумори. Резултатите зависят от вида на рака и тежестта на състоянието. Препоръчва да се използва в комбинация с другите предписани лечения.Помага за значително намаляване или премахване на страничните ефекти от лъче- и химиотерапия. Установено е клинично, че редуцира страничните ефекти като загуба на коса, гадене, повръщане, стоматит, болки в гърлото, загуба на апетит и безсъние.

За кафето, което поддържа здравето:

1. Кафето е източник на антиоксиданти в диетата
Въпреки, че плодове и зеленчуци са най-богатите източници на антиоксиданти, се оказва, че кафето е основен източник на антиоксиданти. Черният чай и бананите заемат второ и трето място.

2. Кафето увеличава метаболизма
Проучванията показват, че кафето е много полезно от гледна точка на загуба на тегло. Погрешно е схващането, че кафето подтиска апетита. Сутрешната чаша кафе може значително да ускори метаболизма, с около 10 процента.

3. Кафето може да подобри краткосрочната памет
Според изследвания, публикувани в списанието на Американската медицинска асоциация, кофеинът е когнитивен стимулант, който всъщност засилва функционирането на мозъка. Освен това, кафето намалява нивата на бета амилоид, протеин в мозъка, който е отговорен за болестта на Алцхаймер.

4. Кафе всъщност е добро и за зъбите
Ние всички знаем, че един от най-големите минуси на пиенето на кафе е оцветена усмивка, но напитката може да има положителен ефект върху зъбите. Съгласно статия 2009, публикувана в Wall Street Journal, хората, които пият кафе, по-малко вероятно е да имат кухини. Кафето има антибактериален ефект срещу микроорганизми като Streptococcus, които играят роля за причиняване на кариес.

5. Кафето може да помогне за предотвратяване на главоболие
Чудили ли сте се защо кофеинът е една от основните съставки на мигрена лекарства? Кръвоносните съдове увеличават размера си по време на мигрена – кофеинът работи за намаляване на размера на кръвоносните съдове, преди те да могат да повлияят нервите в мозъка. Така че, пиенето на кафе в ранните етапи на главоболие може да спомогне за намаляване на тежестта по-късно.

Кафе с ганодерма в дневния режим помага да защитите тялото, интегрирайки здраве с всяка глътка.

Кафето, което ви препоръчваме – има за всеки вкус:

1. Лингжи черно кафе
Уникална формула на DXN Лингжи Черно кафе 2 в 1, съдържаща най-доброто качество разтворимо кафе и Ганодерма екстракт. DXN Лингжи Черно кафе е без захар и е подходящо за тези, които предпочитат да ограничат приема на захар.
Състав: Разтворимо кафе и Ганодерма екстракт.
Хранително съдържание

в 100 гр продукт 
в 4,5 гр продукт
Енергия
340 ккал
15 ккал
Въглехидрати
54,6 гр
2,5 гр
Мазнини
3,3 гр
0,1 гр
Протеин
22,9 гр
1,0 гр

2. Лингжи 3 в 1
DXN Лингжи кафе 3 в 1 е специално подбрано от най-добри по качество кафеени зърна и 100% чисто Лингжи, без добавка на изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Много е освежаващо и здравословно.

Състав: Захар, растителна сметана, разтворимо кафе и Ганодерма екстракт.
Хранително съдържание

в 100 гр продукт 
в 21 гр продукт
Енергия
452 ккал
95 ккал
Въглехидрати
76,4 гр
16,0 гр
Мазнини
13,9 гр
2,9 гр
Протеин
5,4 гр
1,1 гр

Станете преференциален клиент и пазарувайте с отстъпка като направите безплатна регистрация ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар